dogi by themepul

BENESTAR ANIMAL

Benestar animal

Els nostres gossos són companys de feina amb qui compartim la nostra vida

A l’equip d’IlerKan ens preocupa molt el benestar dels nostres gossos i és per això que vetllem constantment pel seu benestar tant físic com mental.

Els gossos es comuniquen amb nosaltres mitjançant el seu llenguatge i tenen les necessitats específiques de la seva espècie. Els professionals d’Ilerkan ens hem format en etologia canina i ensinistrament per a entendre perfectament els nostres gossos i així garantir el seu benestar.

Els proporcionem l’exercici físic necessari en funció de la raça i l’edat de cada gos de teràpia. Segueixen una alimentació equilibrada i adequada a les necessitats de cada un d’ells; així com, controls veterinaris periòdics.

Per tal de millorar el seu benestar, l’ensinistrament sempre es realitza en positiu. Els fem treballar el seu olfacte i realitzar exercicis cognitius, sempre mitjançant el joc. Aquests exercicis fan pensar al gos i centrar l’atenció en una activitat diferent que els relaxa.

Durant les sessions es controla en tot moment la interacció entre l’usuari i el gos de teràpia perquè la interacció sigui positiva per ambdós.

Els nostres gossos viuen amb nosaltres a casa i formen part de les nostres famílies; surten a jugar al parc, els portem d’excursió a la natura (camp, muntanya, pantà, platja, etc.), els deixem córrer amb llibertat per a què facin anar l’olfacte, es relacionin amb altres gossos, saludin a totes les persones que ho desitgin i així puguin desenvolupar aquest caràcter equilibrat, simpàtic i extravertit que els fa ser tan especials.

I per damunt de tot volem que siguin GOSSOS FELIÇOS!!!

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad