dogi by themepul

ILERKAN

Sobre nosaltres

ILERKAN

ILERKAN és una Associació sense ànim de lucre, nascuda a Lleida al Febrer de 2014, que pretén millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant les Intervencions Assistides amb els Animals.

Som un equip multidisciplinar de professionals dedicats a l’àmbit sanitari i educatiu. Comptem amb una àmplia experiència, des del 2007,  en el camp de les IAA.

Les Intervencions Assisides amb Animals (IAA) consisteixen en la participació d’animals en intervencions terapèutiques o educatives, amb la finalitat de promoure millores a nivell físic, social, emocional, educacional i/o cognitiu de la persona. No es tracta de teràpies alternatives; són programes complementaris on l’animal resulta un element motivador i facilitador de la teràpia/educació, convertint-se en una gran ajuda per al terapeuta o educador.

A l’Associació Ilerkan treballem amb gossos per tractar-se d’animals sociables, familiars, que proporcionen estímuls multisensorials i que tenen una gran capacitat per a estimular i interaccionar amb les persones. Els gossos són animals perfectament integrats en la societat i d’una mida que facilita l’accés als centres on treballem.

Dibuixant somriures construïm il·lusions

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad