dogi by themepul

I Congrés Internacional de Professionals de la Salut en Intervencions Assistides amb Animals i Gossos d’Alerta Mèdica

El CAP Bordeta-Magraners, amb l’Associació Dognature i amb la col·laboració de la Fundació de la Universitat de Lleida, va participar en l’organització del I Congrés Internacional de Professionals de la Salut en Intervencions Assistides amb Animals (IAA) i Gossos d’Alerta Mèdica que es va celebrar al març del 2013 a Lleida.

480945_394528347312666_1010750088_n

Aquest congrés va reunir a professionals que són referents a nivell nacional i internacional en les IAA i va rebre el reconeixement d’Interès Sanitari atorgat pel Institut d’Estudis de la Salut (IES).

A més va ser acreditat pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i per la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 1,5 crèdits de formació continuada.

Per primera vegada en el nostre país es va organitzar un congrés d’Intervencions Assistides amb Animals des de la Sanitat Pública; essent Maylos Rodrigo la presidenta del congrés.

EAP_Bordeta_Magraners
congres1

http://www.iaacongresolleida.com/index.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad