dogi by themepul

El gos de teràpia. Una nova oportunitat d’aprendre en un entorn ordinari.

CANDI I TREVOL. DIBUIX REALITZAT PER UNA ALUMNE AMB TEA (TRASTORN DE L'ESPECTRE AUTISTA).
CANDI I TREVOL. DIBUIX REALITZAT PER UN ALUMNE AMB TEA (TRASTORN DE L’ESPECTRE AUTISTA).

Projecte realitzat en dues escoles públiques i ordinàries del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’alumnat al qual va dirigit està adscrit a les USEEs d’ambdós centres. És un projecte pioner donat el caràcter ordinari dels dos centres.

Segueix la línia d’Educació Inclusiva per a l’alumnat que presenta necessitats educatives especials. Hi participen de forma coordinada els professionals de les USEEs dels Centre Educatius i l’equip d’Ilerkan (Unitats d’Intervenció: tècnica en IAA i Gossos de teràpia) amb la finalitat d’introduir noves eines metodològiques d’atenció a la diversitat.

Els objectius principals del Projecte són:

  1. Introduir les IAA com a nova eina metodològica d’atenció a la diversitat dins d’un Centre educatiu ordinari.
  2. Oferir un nou element motivador (els gossos de teràpia) que afavoreixi l’adquisició de nous coneixements i habilitats en l’alumnat.

COL·LABORADORS:

Podeu consultar les imatges del Projecte en els blogs de les USEE dels Centres Educatius (cliqueu a sobre i us enllaçarà a l’espai web de cada centre):

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad